De Menken keuken: 40 jaar smaak & kwaliteit

De Menken keuken is toonaangevend in het produceren en verpakken van ambachtelijke brood- en toastsalades, sauzen en vleeswaren. Hoogwaardige producten die door de 210 medewerkers op de productielocatie in Sassenheim met de beste ingrediƫnten, de grootste zorg voor kwaliteit en de meest verfijnde smaak worden samengesteld.

 

De Menken keuken is een familiebedrijf dat nu door de tweede Menken-generatie wordt geleid. Al vier decennia lang leveren we voedingsmiddelen aan vrijwel alle grote retail-, horeca- en cateringbedrijven in Nederland. Het brede assortiment salades, sauzen en vleeswaren wordt met name onder private label en in nauwe samenspraak met de opdrachtgever vervaardigd.

 

Naast de voortdurende strenge kwaliteitseisen die de ambachtelijke Menken keuken aan haar gekoelde producten stelt, speelt de innovatieve en flexibele kracht van het bedrijf een belangrijke rol in het succes. Vanuit een optimale kwaliteit/prijs verhouding streven wij ernaar first supplier te zijn in de private label-markt, waarbij costleadership en innovationleadership doorslaggevende factoren zijn. Resultaat: heerlijke, smaakvolle producten die zich onderscheiden binnen de rest van de markt.

 

Bekijk voor een impressie onze bedrijfsfilm!

Nieuws

Bij de uitreiking van de Industributietrofee 2015 zijn we in de categorie 'Vlees, vleeswaren, vis, salades en maaltijden' 3e van Nederland geworden! In de overall categorie 'Vers- en Private label leveranciers' zijn we voor de tweede keer op rij 7e van Nederland geworden.

 

De jury omschrijft bijvoorbeeld onze logistieke keten als volgt:
'De derde plaats wordt ingenomen door De Menken Keuken, dat zich gemiddeld met 0,63 punten verbeterd op dit onderdeel.'

 

Onze leveringsbetrouwbaarheid kreeg het rapportcijfers 8,27!

 

Wij bedanken al onze handelspartners voor de samenwerking in het afgelopen jaar en gaan er alles aan doen om ons in 2015 nog verder te verbeteren.

Sfeerfoto home